Americkou jednoduchou eleganci představuje nová značka Matiere

Americkou jednoduchou eleganci představuje nová značka Matiere

Nová značka založená v roce 2013 v Americe stojí za heslem kvalitního materiálu a jeho kombinování. Vždyť i její jméno je francouzským označením slova materiál.

Celá značka se věnuje pouze mužům
Na trhu jsou krátce, přesto si jejich jarní a letní kolekce jistě zaslouží pozornost. Je naprosto jednoduchá a také trochu sportovní. Kromě kalhot zde totiž najdeme také kvalitně ušité tepláky a mikiny.

Celá kolekce se skládá pouze z deseti modelů. Pro začátek tedy rozhodně platí heslo: Kvalita nad kvantitou. Barvy jsou čistě pánské - odstíny blankytně modré, šedá, bílá, hnědá. Ocenit bychom určitě měli, že se vůbec neobjevuje černá barva - ani na kalhotech! A jediným vzorem jsou proužky. 

Precizně ušité jsou tepláky. Mají krémovou barvu, snížený široký sed, ale u kotníků je zužuje široká guma. Po stranách nechybí velké kapsy. Stejné kapsy jsou i na druhém provedení tepláků v šedo-modré.

Kolekce zahrnuje obyčejná jednobarevná trička, džínovou košili i vestu a pánský kardigan. Co je na značce Matiere opravdu skvělé je to, že jednotlivé kusy z kolekce lze jednoduše kombinovat navzájem. Jakoukoli kombinací dosáhnete vždy zajímavého efektu.

Jak se koncept této americké značky líbí vám?

Zdroje: matiere.com; selectism.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram