Angelina Jolie v roli vykořisťovatelky i jako sexy modelka

Angelina Jolie v roli vykořisťovatelky i jako sexy modelka

V posledních dnech je americká herečka a režisérka Angelina Jolie snad v každém tisku, který vám padne do ruky. V jednom je obviněna z obelstění kambodžských dětí, v druhém nafotila perfektní fotky pro Vanity Fair.

Angelina má v posledních měsících na pilno. Když se alespoň částečně média přestala zajímat o její osobní život a rozvodové řízení s Bradem Pittem, dostalo se jí nařčení, že využívala kambodžské děti během obsazování rolí ve svém novém filmu.

Film First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers, v překladu Nejdřív zabili mého otce: Dcera Kambodže vzpomíná, se natáčel podle knihy, kterou napsala kambodžská spisovatelka Loung Ung. V knize popisuje kruté zkušenosti s režimem Rudých Khmerů, které si zažila jako dítě. Angelina se rozhodla tento příběh zfilmovat a uvedla, že během obsazování rolí používala hru, při které dětem dávala peníze a následně jim je brala zpět. Výběr dětí do filmu také založila na tom, že hledala v kambodžských chudinských čtvrtích a sirotčincích, aby našla děti, které si osobním utrpením opravdu prošly. Na castingu pak měly děti ukrást nějaké peníze. Když je u činu chytili, musely vysvětlit, proč peníze ukradly.

Angelina však veškerá nařčení odmítá. I způsob, jakým vybírala děti na castingu, byl podle herečky improvizací, na základě daných scén ze scénáře. „Cílem tohoto filmu je upozornit na hrůzy, kterým děti během války čelí, a bojovat za jejich ochranu. Obvinění, že byly během výběru dětem sebrány opravdové peníze, jsou nepravdivé a zneklidňující. Samotnou by mě to pobouřilo, kdyby se to doopravdy stalo,“ řekla Jolie.

Z druhého soudu aktuálně Jolie nafotila parádní snímky pro časopis Vanity Fair, které nám vzaly dech. Pro tento časopis také poskytla první velký rozhovor o jejich rozchodu s Bradem Pittem. Právě tento životní milník označila za možný důvod, proč si v roce 2016 prošla mnohými zdravotními problémy. Prohlédněte si fotky a posuďte, zda to Jolie i ve dvaačtyřiceti pořád opravdu sekne. Za nás jednoznačně ano!

 

fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram