Ani podzim nezabrání v nošení sukní

Ani podzim nezabrání v nošení sukní

Ano, je zima. Ale není pádným důvodem k tomu, nasoukat se v říjnu do kalhot a sundat je až v květnu. Noste sukně dál. Poradíme jaké a jak! 

Sukně jsou vhodné i na podzim a na zimu a ne vždy nutně jen v podobě černá sukně + tělové silonky. Sukně na podzim mohou znamenat mnohem větší zábavu! Rozhodně tím nechceme říci, že máte silonky raději vyměnit za červené a zelené punčocháče, protože ty se opravdu nenosí. A i kdyby se nosily, nepatří zrovna do šatníku dospělé ženy, která míří do práce. Namísto toho si obohaťte šatník barevnou sukní. Na podzim ideálně tmavě modrou, petrolejovou, smaragdovou, fialovou, temně růžovou nebo vínovou. Bránit se nemusíte ani světlejším tónům. Stačí, když udržíte i zbytek outfitu ve světlém duchu a outfit máte zmáknutý na výbornou. 

  
Tmavě modrá sukně Apricot 999 Kč ; Metalická sukně Closet 1 889 Kč ; Smaragdově zelená sukně Skunkfunk 1 929 Kč

Aby vám nebyla zima, rozhodně natáhněte punčocháče. Platí jednoduché pravidlo - k černým, šedým, tmavě modrým a černo-bílým sukním v klidu můžete obléci černé silonky i punčocháče. Ke zbytku barev (hlavně těch, které jsme jmenovali výše) se hodí černé silonky. V barevné sukni a s černými punčocháčemi byste totiž mohla připomínat spíše holčičku mířící do druhé třídy. Dokud je podzim trochu suchý, nemusíte se bát obout lodičky a nejlépe nějaké s páskem kolem kotníku, které outfitu dodají šmrnc. Až se ještě více ochladí a začne pršet, vklouzněte raději do kotníkových bot. 

  
Černo-bílá sukně SHmashed Lemon 1 059 Kč ; Černá sukně Miss Selfridg 1 899 Kč ; Šedá vzorovaná sukně Miss Selfridge 1 039 Kč

zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram