Ann Taylor pokračuje v oslavě postavení žen pomocí muzikálu Servírka

Ann Taylor pokračuje v oslavě postavení žen pomocí muzikálu Servírka

Maloobchodní prodej oblečení Ann Taylor se rozhodlo spojit své síly s muzikálem „Servírka“.

Jak dostat své oblečení do podvědomí, může mít různé cesty. Značka Ann Taylor se rozhodla pro spolupráci s Broadwayským muzikálem „Servírka“, který měl svou premiéru už loni v srpnu. Příběh Servírka vypráví o Jenny, maloměstské dívce a pekařce, která sní o své cestě z manželství, které je bez lásky. K dnešnímu dni hudební dílo získalo čtyři nominace cen Tony, včetně nominace na nejlepší muzikál.

Hlavní herečkou muzikálu je Jessie Muellera, která byla společně s ředitelkou muzikálu Diane Paulis zachycena na černobílých portrétech, ty jsou k vidění na stránkách anntaylor.com. Zítra navíc bude Ann Taylor muzikálovou událost propagovat ve svém obchodě v Rockefellerově Centru. Obchod vám nabídne 30% slevu na vybrané oblečení z muzikálu, a to za předpokladu, že si zde vytvoříte e-mailovou registraci. Ann Taylor navíc následně část peněž z tohoto prodeje daruje nadaci Adrienne Shelly, která podporuje tvůrčí ženy.

„Duch spolupráce z této výstavy je opravdu silný,“ řekla Holly Tedesco, viceprezidentka marketingu společnosti Ann Taylor. „Vidět, že spolupráce probíhá na jevišti ve známém příběhu a pak vnímat Jessie, jak ho přivádí k životu svým neuvěřitelným hlasem a výkonem, to je prostě kouzelné.“

Muzikál „Servírka“ začínal jako malý nezávislý film od Adrienne Shelly. Ke své spolupráci si přizval značku Ann Taylor, která pro herečky připravuje oblečení. Obě společnosti se tak společně radují z úspěchu samotného muzikálu. Třešničkou na dortu je oslava a posílení postavení žen ve společnosti ze strany Ann Taylor.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram