Anne V. v klubu maminek

Anne V. v klubu maminek

Anne Vyalitsyně se podařilo své těhotenství tutlat hodně dlouho. Modelka zvyklá na zájem médií se poslední měsíce stáhla z veřejného života a novinku oznámila sama.

Jedna z nejúspěšnějších ruských modelek, Anne Vylitsyna, nečekaně oznámila, že čeká miminko. Pro dnešní dobu příznačně na Twitteru, kde v den svých  narozenin zveřejnila fotku ultrazvuku. Otcem miminka je senior viceprezident společnosti Yahoo Adam Cahan.

Anne V. znáte z časopisů, jakými jsou například Vogue, Marie Claire, Elle a mnoho mnoho dalších. Stejně tak z kampaní a z výčtu značek, s nimiž Anne V. spolupracovala, a s některými stále spolupracuje - DKNY, Roberto Cavalli, Prada, Reserved a další.

V minulosti se Anne V. dostávala do médií velmi často. Její vztah se zpěvákem Adamem Levinem byl pod hledáčkem fotoaparátů téměř neustále. Pár se rozešel v roce 2013, Levine se minulý rok oženil s kolegyní Anne V. z Victoria's Secret, Behati Prinsloo. Anne V. se tak přidává do klubu nastávajících maminek, který v poslední době vede především Coco Rocha se stylingem svých těhotenských outfitů.

Foto: uk.eonline.com, tumblr.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram