Anntracit představuje šperky a doplňky inspirované okolním světem

Anntracit představuje šperky a doplňky inspirované okolním světem

Design, smysl pro detail i určitý chaos stojí za tvorbou Annemarie Havlíčkové, která postupně zhmotňuje svou lásku a představu k originálním šperkům a doplňkům. Barvy ručně vyráběných broží i náušnic budou jedny z těch, které vás osloví na první dobrou.

foto: se svolením značky Anntracit

Anntracit, to jsou autorské dřevěné (ručně malované) a akrylové brože a náušnice vyrobeny s citem k designu a s láskou ke tvarům a barvám.

Navrženy a vyrobeny jsou povětšinou v pražském bytě plném řízeného kreativního chaosu, kytek, inspirací polepených stěn, a hlavně *emotion alert* s výhledem na to nejhezčí město.

“Příběh Anntracitu se začal psát při mém studiu na umělecké univerzitě v Anglii, kde mě uchvátily tamní dílny. Možnosti tvorby byly v ateliéru takřka neomezené a trávila jsem v něm většinu času. Piny jsem začala tvořit právě tam a zůstaly se mnou dodnes. Anntracit je projektem, který postupně krystalizuje z mého neutuchajícího nadšení pro design a ruční práci,” říká autorka šperků a doplňků.  

Anntracit se začíná rozkoukávat na uměleckých trzích, prodává se ve vybraných design shopech a také se zaměřuje na zakázkovou výrobu personalizovaných broží.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram