Answear posílá do světa kolekci WILD NATURE včetně klipu

Answear posílá do světa kolekci WILD NATURE včetně klipu

Internetový obchod Answear se dostal zase o krok dál, když svou kolekci WILD NATURE nafotil v Izraeli. Promítá v ní vlastní vizi westernu. 

Ve volné přírodě neexistují pravidla. A tak se Answear nebál a s novou kolekcí WILD NATURE překročil veškeré očekávané meze. Navrhl kolekci plnou boho stylu a westernových prvků. Od květovaných rozevlátých šatů, přes džínové bundičky s nápisem, klobouky, pásky až k bundám s třásněmi. Pokud jste někdy uvažovali, jak by měl správně vypadat western styl, Answear vám ho přináší na sportovním podnose. Není to vše. Vlastní kolekci plnou originálních kousků dotáhl k dokonalosti nafocením a natočením vlastní kampaně přímo v Izraeli. 


Bílé šaty 999 Kč ; Vesta s třásněmi 799 Kč ; Sukně 869 Kč  

Aby kolekce vyzněla opravdu naplno, tým Answear se rozhodl vyrazit do Eilat v Izraeli. Scenérie tohoto místa na fotografiích i ve videu podtrhla vše, na čem kolekce WILD NATURE stojí - osobitost, western a přírodní barvy. Kromě obsáhlé fotokampaně se tým vrátil i s materiálem na krátký minutový spot, který si můžete přehrát na konci článku. Z obojího čiší jedno - touha obléknout hned začátkem letošního léta květované šaty, vlasy nechat vlát ve větru, přes ramena přehodit koženou bundičku s třásněmi a na nohu obout kovbojky. Answear nás nakazil. Tak moc se mu kolekce povedla. 


Bunda 1 599 Kč

Díky neomezenosti života ve volné přírodě, ani v kolekci nenajdete žádná omezení. Bez výčitek můžete kombinovat šaty se sukní nebo s džínami. I díky vrstvení, jež western styl nabízí, se stává velmi variabilním a praktickým. Můžete totiž natáhnout tolik vrstev, kolik je jen potřeba, aby vám bylo teplo, nebo abyste si připadala jako ta správná kovbojka. Jednotlivé oblečení i doplňky z WILD NATURE lze pochopitelně nosit také společně s elegantním outfitem, kterému dodají jen trochu kontrastního nádechu. Je jen na vás, jestli propadnete kráse vyprahlých pouští, květinovým vzorům, třásním, kloboukům a šperkům nebo si z nabitého western stylu odnesete jen několik maličkostí, které zapadnou do vašeho (třeba úplně jiného) stylu.


Šaty 1 199 Kč ; Bunda 1 599 Kč


 Šaty 1 199 Kč ; Džíny 869 Kč