Answear představil vlastní kolekci Sporty Fusion

Answear představil vlastní kolekci Sporty Fusion

Oblíbený internetový obchod Answear uvedl do prodeje svou vlastní sportovní kolekci. Vzhledem k jejímu jednoduchému a modernímu pojetí ji můžete obléknout i do města. 

Žádný strach. Nechystáme se vás nabádat, abyste v teplácích chodila do města. Answear sice uvedl kolekci s kontrastními lampasy a ve sportovním nádechu, ale rozhodně nezamýšlel, že byste v ní měla chodit sportovat. Nová kolekce Sporty Fusion se drží jednoduchých střihů, které se budou lehko kombinovat a pohodlně nosit.

Do kolekce byly zařazeny z velké části jednobarevné šaty, které ozvláštňují kontrastní lampasy nebo je stahují sportovní gumičky. Rozhodně se jedná o ideální kousek do města. Až přijde jaro, přes šaty přehodíte jen kožený křivák a na nohu obujete oblíbené tenisky. Máte stylový a pohodlný outfit raz dva. 

 
Smaragdové šaty Sporty Fusion 799 Kč ; Černé šaty Sporty Fusion 769 Kč

V kolekci najdete také kalhoty napůl říznuté s tepláky. Parádně se budou nosit na víkendové výlety nebo procházky. Když k nim však obujete lodičky, dosáhnete ideálního kontrastu sportovně laděných kalhot a elegantních bot, takže v nich můžete s přehledem vyrazit i do práce. Nebo není co vymýšlet - na noze zavažte tenisky, oblékněte mikinu, vestičku, a je to.

 
Kalhoty Sporty Fusion tmavě modré 869 Kč ; Kalhoty Sporty Fusion šedé 799 Kč

Pochopitelně Answear nezapomněl na svršky. Zalíbily se vám trendy dlouhých mikin? Potěšíme vás, v kolekci jich najdete hned několik. Stejně tak se setkáte s lesklými delšími bundami. V tomto případě jde o netradiční kousek, který zkušení módní nadšenci dokážou jistě obléknout i do města. Je libo v černé nebo v červené?

 
Černá mikina Sporty Fusion 999 Kč ; Černá lesklá bundy Sporty Fusion 1 699 Kč

Prohlédněte si celou kolekci na Answear.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram