Aquilano.Rimondi na vlně naprostého minimalismu

Aquilano.Rimondi na vlně naprostého minimalismu

Aquilano a Rimondi si nelámali hlavu s barvami nebo velkou originalitou. Jednoduchou kolekci oživili zajímavými střihy, trochou geometrie a jedním červeným modelem.

Značka Aquilano.Rimondi přináší kolekci, která sleduje trendy posledních let – minimalismus a jednoduchou geometrii. Kolekce je snadno zaměnitelná s jinými značkami, které následují stejný trend a podobnou jednoduchost, nicméně o velkou originalitu se Roberto Rimondi a Tommaso Aquilano tentokrát nejspíše nesnažili.

Při pohledu na kolekci je jasné, že se co nejvíce snažili oprostit od čehokoli složitého, přidat alespoň trochu zajímavých geometrických střihů a nezabírat se tolik barvami. Aquilano a Rimondi si vystačili s černou a bílou, kterou střídala smetanová, šedá a největší oživení kolekce – na jednom z modelů i krvavě červená.

Na kolekci nás zaujala lehkost materiálů, z nichž jsou ušity šaty, topy, kalhoty a sukně. Stojí v kontrastu s těžkostí, kterou v módní řadě představují kabáty a přesvědčují nás, že v Aquilano.Rimondi nám tento podzim a zimu bude teplo a pohodlně.

Foto: style.com

 
Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram