Aquilano.Rimondi S/S 2015

Aquilano.Rimondi S/S 2015

Tommaso Aquilano a Roberto Rimondi putují se svou novou kolekcí do jižní Francie a nevyhýbají se ani asijským vlivům. Elegance bez námahy jde této značce dobře od ruky.

Návrháři značky Tommaso Aquilano a Roberto Rimondi pro novou kolekci čerpali inspiraci v Chapelle du Rosaire de Vence v jižní Francii. Kaple je známá svými pestrobarevnými okny a černo-bílými obyčejnými zdmi. Barevnost i jednoduchost se dvojice návrhářů pokusila převést i do své nové kolekce. U svých zákazníků chtějí novou řadou Aquilano a Rimondi vzbudit dojem čistoty a světla.

Světlo se do kolekce dostalo díky použitým materiálům - na povrchu většiny z modelů vévodí organza a šifón s vyšitými květinami. U něžně působicích modelů však značka nezůstala dlouho. Duo se pustilo i do sytě červené, modré a zelené barvy a krátkých střihů sukní a šatů. Znatelný byl kromě francouzského vlivu i ten asijský, k němuž se značka s oblibou uchyluje již několik sezón.

A nesmíme opomenout asymetrii, Aquilano a Rimondi jsou jejími velkými milovníky. V kombinaci s hedvábím a jakoby nedokončenými lemy působí modely surově i jemně zároveň. Elegance bez námahy podle Aquilano.Rimondi je přesně tím, co současné ženy tak rády nosí.

Zdroj foto: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram