Arizonská Múza v jarní kampani značky Karen Millen

Arizonská Múza v jarní kampani značky Karen Millen

Karen Millen je značka svým původem z Anglie. Je známá po celém světě pro tvorbu oblečení pro sebevědomé ženy, které znají svůj styl. A zde je jejich jarní kampaň.

Každý kus, který značka Karen Millen navrhne, je individuální, zpracovaný ručním řemeslem s důrazem na kvalitu celého výrobku. Vnímat můžete i dostatečnou pozornost detailům a inspiraci z haute couture kolekcí, co se týče tkanin. Každý oděv má svůj příběh.

Karen Millen má prodejny ve více než 65 zemích světa napříč šesti kontinenty včetně vlajkových obchodů v Londýně na Regent Street a na známé newyorské Páté Avenue.

Pro jarní kampaň roku 2017 zvolila značka modelku s netradičním jménem Arozina Muse, která na snímcích podtrhla eleganci a styl jarní kampaně značky. Emma Tempest zachytila fotky v minimalistickém interiéru, kde žádný kousek nábytku není navíc.

A jsou to především různorodé šaty, které znázorňují jaro 2017 u Karen Millen. Můžeme zahlédnout i slušivý overal, nebo strečové džíny se zdobenou halenkou volánky a mašlí. A musíme přiznat, že celá kolekce je tak působivě čistá a jednoduchá, že se nám upřímně líbí.

karenmillen.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram