Avantgardní ples SOBJE. Stane se průkopníkem nového plesového trendu?

Avantgardní ples SOBJE. Stane se průkopníkem nového plesového trendu?

V sobotu proběhla jedna z nejočekávanějších událostí tohoto dubna. Jaký byl ples SOBJE? Bude průkopníkem nového stylu plesání?

Výrazné masky, černá, stříbrná, bílá a tenisky. I takto lze popsat sobotní večer na Nové Scéně. Dlouho očekávaný avantgardní ples SOBJE opravdu přinesl slibovanou maškarní zábavu a dekadentní surrealistické radovánky. Organizátoři popisovali událost jako; když se na půl cesty potká berlínská párty a vídeňský ples. To je přesně ten typ akce, na který chce jít každý z nás. Užít si večer ve skvělém outfitu, pohrát si se svou maskou, nad ránem vyměnit podpatky za tenisky a tančit až do svítání.

"Pozvi své alter ego na ples, o kterém se mu ani zítra nezdálo. Na jednu noc v roce můžete být, kým chcete. Skryj své pravé já za masku, která tě dříve možná ochraňovala, a osvoboď své alter ego." 

Ples SOBJE se těšil opravdu hojné účasti, a to nebyla jediná pozitivní věc, perfektní byla i podívaná. Na facebookové události se objevil dress code Creative black tie v barvách černá, bílá a stříbrná + MASKA, pod tím byl také krátký dodatek "Nejde nám ale o to, že na sebe nahodíš smoking nebo večerní róbu a přes obličej si přetáhneš škrabošku. Je to o tom, jak co nejkreativněji tyto dresscode pravidla pojmeš Ty! Fantazii se meze nekladou, takže stříhej, lep, přešívej, hledej v sekáčích, ve skříních, na půdě nebo ve sklepě a vytvoř si outfit, ve kterém tě nikdo nepřehlédne!" Přesně těchto pár vět se postaralo o neskutečný zážitek. Oči nestíhaly přeskakovat z jednoho outfitu na druhý.

Bude ples SOBJE průkopníkem? My doufáme, že ano. Každý občas potřebuje vypnout a odvázat se; v masce, v extravagantním outfitu, ve zcela surrealistické atmosféře. V nejlepších šatech, co jste kdy oblékla a zároveň v nejpohodlnějších teniskách, které nosíte téměř každý den. V účesu, jak kdybyste vylezla z postele, ale zato s tím nejdokonalejším make-upem, co jste kdy vytvořila. Na krásné nové scéně, v latexové rukavici s párkem v rohlíku.

facebook.com/saysobjeyes

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram