Babí léto a podzim ve společnosti ovoce

Babí léto a podzim ve společnosti ovoce

Prázdniny jsou pomalu u konce, to však neznamená konec výletům a dovoleným. Vydat se za dobrodružstvím můžete prakticky kdykoliv. Po vlně veder budou navíc aktivní turistiky stejně jako procházky po památkách v tomto počasí příjemnější.

Ať už jste příznivci odpočinku na pláži, horských túr, poznávacích zájezdů nebo adrenalinových sportů, myslete na to, aby vám nikdy nedošla energie. Skvělým průvodcem bezstarostným babím létem i podzimem bude tyčinka Fit Fruit plná ovocných chutí.  

Tyčinku Fit Fruit vyrábí česká společnost ÚSOVSKO FOOD Klopina, která na náš trh přináší zdravé pamlsky již krásných 30 let. Fit Fruit, jak název napovídá, je svačinkou plnou ovocných chutí. Nabízí jemně mletou náplň, která se ukrývá mezi dvěma lehoučkými oplatkami, které se na jazyku jen rozplynou. Díky technologii výroby je náplň tyčinky kompaktní, bez kousků cereálií a ovoce. Tyčinku si tak oblíbí i ti, kteří běžné tyčinky tohoto typu nemají rádi, včetně menších dětí. 

Tyčinky Fit jsou chutným a čistě přírodním zdrojem energie. Na rozdíl od klasických sladkostí nasycených rychlými cukry, působí jako zdroj kvalitní, postupně se uvolňující energie. Ocení je tak třeba i aktivní sportovci. Ty potěší také fakt, že mají nízký obsah tuku. Fit Fruit má navíc složení respektující standardy veganského stravování. 

Díky lehce stravitelným bílkovinám slouží Fit Fruit jako skvělá vzpruha pro rychlou regeneraci sil. Obsahuje rovněž vlákninu – blahodárnou složku, kterou váš organismus ocení. Pokud chcete být ve formě, měli byste jí každý den konzumovat v dostatečném množství. Má vliv na správné trávení a zprostředkovaně též na stav imunitního systému a celkovou kondici. 

Fit Fruit je skvělým průvodcem na letošní léto, získá si vás bohatou ovocnou chutí a svým vyváženým složením se stane rovnocennou složkou vašeho jídelníčku. Tyčinku najdete u všech hlavních maloobchodních prodejců potravin, nezapomeňte si jí přihodit k příštímu nákupu. Má praktické balení, snadno jí můžete mít po ruce v autě, kabelce, batohu na cesty, kufru…Prostě na každém kroku. Vybrat si můžete jednu z 5 příchutí: višeň, meruňka, limeta, lesní ovoce a brusinka. 

Balíček s výběrem cereálních tyčinek Fit můžete vyhrát v soutěži na našem Facebooku. Podaří se vám správně odpovědět na soutěžní otázku? Nápovědu naleznete na webových stránkách www.tycinkafit.cz

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram