Baby Dior představil romantickou podzimní kolekci pro rok 2014

Baby Dior představil romantickou podzimní kolekci pro rok 2014

Dětská kolekce baby Dior pro Podzim/Zimu 2014 se nese v romantickém duchu těch největších pokladů archivů Monsieura Dior. Ponořte se s námi do jeho dětských vzpomínek, prolínajících se v nové dětské kolekci.

Cukrově růžové hedvábí, sladký taft, pikantní červená, výrazná modrá nebo karamelová.. Popis modelů z dílný baby Dior se může na první pohled zdát spíše jako malá cukrárna.

Kolekce Podzim/Zima 2014 nás však vezme zpět v čase, do vzdálených vzpomínek Christiana Dior a mezi outfity plné emocí a romantiky, kdy každý z nich má svou duši, název a příběh. 


Pro kluky jsou připraveny sametové bundy a saténové kalhoty, holčičky se zase mohou těšit na balerínky, princeznovské šaty a zvonové klobouky. Elegance stylu Dior ovládne letošní podzim ve všech věkových kategoriích.


Archivy Monsieura Dior jsou nevyčerpatelným zdrojem inspirace a tak se letošní podzimní kolekce, stejně jako předešlá, stává nadčasovým dědictvím s romantickým kouzlem dětství. Kombinuje jemné módní prvky zachycené ve vzpomínkách s moderním drzým pohledem a prvky Couture.





Zdroj: dior.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram