BACK TO SCHOOL: Zpátky do školy nejen s trendy batohy

BACK TO SCHOOL: Zpátky do školy nejen s trendy batohy

Podívali jsme se nejen na fenomén studentských batohů, ale i na další stylovky, které při svém návratu do školních lavic jistě náležitě oceníte.

Letní prázdniny se pomalu ale jistě blíží ke svému konci. Je tedy třeba se řádně připravit na návrat do školních lavic. Aby pro vás ale datum 1. září nebylo nudnou rutinou, připravili jsme pro vás speciál nezbytností, ale i cool věcí a akčních slev, které při svém návratu do školyjistě oceníte.

Nejprve jsme se podívali na fenomén studentských batohů, které dotváří jedinečnou image každého studenta zvlášť, jenž je batohem doprovázen jak do vzdělávacího institutu, tak i ve volném čase mimo školu. Tím se také zvyšují nároky na kvalitní zpracování a celodenní komfort.

1. Studentské batohy

Vybrali jsme pro vás moderní a stylové batohy pro holky a kluky v široké škále barev, ale i módních a nadčasových vzorech.


        


     


         

2. Diáře a organizéry

Plánujte, znamenejte si a zachycujte své aktuální myšlenky do stylových diářů a organizérů. Každý následující den ve škole i mimo ni bude o poznání přehlednější. Zde je několik tipů, které mají krom klasických stránek na popisky a praktického organizéru, spousty dalšího místa, kam můžete vložit mince, pohlednice, účtenky, vizitky, fotografie... zkrátka cokoli vás napadne.

 
 


 

3. Lahve a hrnky

Dodržování pitného režimu je více než důležité, zvláště pak při dlouhých, někdy až nekonečných výkladech profesorů. Čerstvá voda je pak příjemným osvěžením, které bystří naše smysly, podobně tak jako káva nebo čaj. Staň se stylovým nosičem vždy čerstvé vody s filtračními lahvemi Bobble a EQUA.


        EQUA 469 Kč                Bobble Sport 299 Kč             EQUA 469 Kč


Happy Jackson 259 Kč        KeepCup 329 Kč      Happy Jackson 299 Kč


        Bobble 299 Kč                   EQUA 259 Kč                  Bobble 299 Kč

 

Zdroj: answear, zoot

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram