BADURA s úctou k tradicím a novým trendům

BADURA s úctou k tradicím a novým trendům

Tradiční značka, která pro nás dlouho představovala velkou neznámou. Ovšem jen do té chvíle, než vstoupila na český trh.

Českému trhu dosud ne příliš známá módní značka BADURA nás svou tvorbou a úctou k obuvnickému řemeslu zaujala natolik, že jsme se ji rozhodli blíže zmapovat. K našemu velkému překvapení, jsme odhalili skutečnost, že nebude trvat dlouho a značka BADURA se pro nás Čechy stane stejným synonymem kvalitní trendy obuvi, kterou nám běžně nabízí lokální výrobci.

Už je tomu přes tři desítky let, co původem polská značka přináší nejnovější trendy v oblasti designu společně s nejvyšší kvalitou materiálů, jež stojí za neutuchající spokojeností zákazníků v celém Polsku, ale nově i v České republice.

Za objevováním značky BADURA jsme se vydali do nově otevřeného showroomu v OC Černý most. Jaký dojem v nás návštěva zanechala?

 


Naprosto skvělý.
Boty jsou trendy, krásné a dokonalé. Překvapila nás i lehkost precizního zpracování přírodní telecí kůže původem z Itálie, ale ta se nejspíš od ruční práce očekává, nebo ne?

 


 

Rozhodně bychom si bez váhání několik párů obuvi vhodné do společnosti i pro běžné nošení hned odnesli. Široká nabídka bot nepřevyšující částku tři tisíce korun zde hravě uspokojí poptávku po kvalitní, přesto dostupné obuvi jak ze strany žen, tak i mužů.

  

 

 

 

 

Co dodat? Jsme přesvědčeni, že to nebyla naše první a poslední návštěva značky BADURA. Následovat budou jistě další, stejně tak jako prodejny, které v Čechách porostou jako houby po dešti.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram