Barevná akce plná stylu a zábavy INSTAX

Barevná akce plná stylu a zábavy INSTAX

Barevný dress code na každém kroku, zábava v podobě tvoření fotoalba, skvělá společnost, nápaditá výzdoba, tak v takové parádě proběhl křest nového Instax Mini 11, který z vás udělá selfie královnu! Vyzkoušet si ho na vlastní kůži, přišel Ben Cristovao či Sharlota.

Místo nudných pásek jsem na ruku dostala bonbónové hodinky, jejíž funkcí bylo propustit mě do barevné místnosti Urban Paradise společnosti Scott & Weber v Karlíně. Sladké hodinky mi připomněly zážitky z dětství a stejně tak i malé album s letáčkem, na němž byly jasně dané úkoly, kde a jak se vyfotit. Toto album bylo totiž součástí vašeho večera a mělo zaznamenat zážitky s pár společných hodin. Na každém stolku byl představovaný Instax na zapůjčení a hned jak jste přišli, mohli jste se pustit do díla. Po zaplnění alba jste si ho poté mohli ozdobit samolepkami či různě popsat, a tak z něho vytvořit ještě osobnější památku.

Focení probíhalo na každém kroku, u květinové stěny, balónku, s chutnými pokrmy, s nápojem v ruce či s inspirativními lidmi kolem vás. Pár slov prohodil Ben Cristovao i zpěvačka Sharlota, celým večerem provázela v pozici moderátorky Gabriela Partyšová a u make-up guru Koki jste si mohli nechat upravit váš look. 

Všichni přišli oblečeni ve všech barvách světa. Teplákovou kombinaci značky Fila sladila na jedničku bezpochybně Sharlota, jenž ve stejných barvách dokázala sladit líčení. K ní si proto pro módní radu před akcí přišel Ben a ani jeho outfit se nedal přehlédnout. Monika Leová naopak sázela na džínovinu s tričkem, na němž byl potisk ikonické herečky Audrey Hepburn. Ani já jsem přípravu na akci neopomenula a zapůjčila jsem si zelené volánkové šaty z tvorby Debbie Brown.

Na konci večera byli ti, kteří splnili všechny foto úkoly odměněni a nebylo člověka, co by neodcházel s úsměvem.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram