Barevné i svůdné letní líčení na festivaly, do bazénu i na párty

Barevné i svůdné letní líčení na festivaly, do bazénu i na párty

V létě se naskytuje spousta příležitostí, kdy můžeme vytáhnout třpytivé stíny, zářivé rtěnky a tím zaujmout pozornost. Ať už se chystáte na festival, na párty nebo třeba k bazénu. 

Festivaly jsou místem, kde se sejdou stovky lidí s nejrůznějšími styly. Právě tady je místo i pro experimentování s makeupem. Festivalové líčení může být plné letních barev. Nebojte se kombinací žluté a růžové, západu slunce nebo odstínů moře. Platí jednoduché pravidlo. Když se budete držet barevných kombinací, které jsou k vidění v přírodě, nespletete se. Léto je také dobou, kdy výrazné barevné kombinace můžete nechat světu na obdiv a neskrývat je za černými linkami nebo hnědou tužkou. Ty vytáhněte zase až na podzim.

 

Když se chystáte na letní párty, vždy bude skvěle vypadat kouřové líčení. Neznamená to ale nutně černou či hnědou. Krásné kouřovky se vám podaří i z tyrkysové nebo třeba z růžové. Pokud se přeci jen nechcete pouštět do zářivých barev, zkuste klasické kouřovky doplnit o barevnou linku. Samozřejmostí na letní párty je šťavnatý lesk na rty, např. v malinové nebo pomerančové barvě. 

 

Některé ženy líčení u vody, moře nebo bazénu, úplně vypouští. Některé ale chtějí vypadat zajímavě i tam. Voděodolné líčení nás často může klamat a nakonec se produkty slibující odolnost vůči vodě roztečou. Proto je lepší počet použitých produktů zredukovat na minimum. Jednoduchý a poměrně výrazný look docílíte s voděodolnými stíny Color Tattoo od Maybelline, třeba v tyrkysovém provedení. Pak už stačí jen řasenka, vyzkoušejte např. Rocket Volume od Rimmelu a voděodolný look je na světě.  

 

Zdroje: google.com
pinterest.com

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram