Barevné letní nezbytnosti od Tommy Hilfiger

Barevné letní nezbytnosti od Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger je znám pro své typické barevné ladění do modré-červené-bílé a hnědé. Jinak tomu není ani v aktuální kolekci. 

Hit sezóny? Oboustranné kabelky. Prostorný shopper bag v červeném nebo krémovém zbarvení s vnitřek vzorovaný je přesně to, co si léto žádá. Proč? No protože když budete přes den chtít něco barevného, vezmete si kabelku vzorovanou a živou stranou ven a pokud se vám na večer už bude více šikovat jen jednobarevná crossbody nebo shopper, jednoduše kabelku obrátíte. Asi není třeba podotýkat, že Tommy Hilfiger má ve své letní kolekci také několik párů perfektně zpracovaných sandálků na platformě, které naprosto bezchybně doplní nejen tyto kabelky, ale také veselou pruhovanou sukni, viďte?!

  
Červený oboustranný shopper 4 689 Kč ; Pruhovaná maxisukně 3 679 Kč ; Červená oboustranná cross body 3 789 Kč

Tommy Hilfiger není jen o svých typických barvách, ale také svým jménem zaštiťuje určitou úroveň kvality. Jeho obuv se vám nerozbije po jedné sezoně a kabelce se neutrhne ucho při druhém těžkém nákupu. Navíc filozofie Hilfigera zajišťuje, že kousky této značky můžete nosit několik let i s ohledem na módní trendy. Červená, modrá, bílá a hnědá jsou totiž trendy vždy. A ano, za jejich produkty si musíte trochu připlatit, radost z nošení, kvality i nadčasovosti vám ale bude stále připomínat, jak dobře utracené peníze to byly. 

  
Krémový oboustranný shopper 4 689 Kč ; Modrá cross body 5 189 Kč ; Krémová oboustranná cross body 3 789 Kč

Více nádherných letních kabelek, sandálků a oblečení od Tommy Hilfiger najdete TADY.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram