BC Sun Protect - Trojitá ochrana pro krásné vlasy plné léta v novém cestovním balení!

BC Sun Protect - Trojitá ochrana pro krásné vlasy plné léta v novém cestovním balení!

Horké letní podmínky a především sluneční paprsky působí nejen na naši pleťale také na naše vlasy. Právě proto bychom jim v létě měli věnovat ještě větší pozornost.

Léto je jako stvořené pro krásné chvíle strávené při nejrůznějších venkovních aktivitách, užívání si slunečních paprsků a svěžího mořského vánku. Vždy je ale potřeba mít sebou ochránce nejen pro pokožku ale i pro vlasy, aby pod slunečními paprsky netrpěly.

Řada BC Sun Protect od Schwarzkopf Professional je dokonalým společníkem pro chvíle strávené na slunci a umožňuje všem příznivcům krásy, aby si díky jedinečné péči o vlasy a UV ochraně, užili léto skutečně naplno.

Produkty z řady BC Sun Protect poskytují sluncem zatěžovaným vlasům trojitou ochranu díky kombinaci UV filtru, vitamínu E, technologie Amino Cell Rebuild a tahitského Monoï oleje – pro dokonalé vlasy po celé léto.

Přípravky této řady budou k dispozici také v podobě cestovní sady, kombinující jedinečnou ochranu před sluncem s praktickou velikostí balení v atraktivní a univerzální kosmetické taštičce, vhodné pro cestování i na dovolenou.

Zdroj: Schwarzkopf Professional

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram