Beauty trendy pařížského fashion weeku

Beauty trendy pařížského fashion weeku

Nejlepší beauty trendy z přehlídkových mol pařížského fashion weeku, které si zamilujete, ale také hravě vykouzlíte i v domácích podmínkách. Slibujeme!

Disco queen

Zdá se nám, že barevné líčení a především barevné linky budou velkým hitem, ale co teprve kovový efekt. Tekuté stříbrné linky, kamínky nebo sypké třpytivé stíny. Pěkná podívaná! Třeba u Altuzarra, Balmain, Dries Van Noten, Lutz Huelle, Valentino nebo Mugler. Pokud chcete ještě efekt zvýraznit doplňte "kovem" i svůj outfit. Zlaté náušnice, kovové sponky, řetězy.

Pokud byste podobně, možná lehce střízlivěji, chtěla vyrazit do práce, podívejte se prozatím po podobně metalických stínech. Na denní líčení použijte světlejší tóny, na večer už můžete přidat na barvách, anebo doplnit již zmiňovanou linkou. 

Přirozené obočí

Tenké obočí bylo znamením devadesátých let, ale víte, jak to je. Vše se vrací, i když u tohoto beauty trendu doufáme, že zmizel jednou provždy! Stále více populární je totiž plné a přirozené obočí. Na molech bylo při některých přehlídkách jedním z klíčových v celkovém make-upu, a to u Mugler, Haider Ackermann, Junya Watanabe a Balenciaga. 

Zapomeňte na zběsilé vytrhávání do správného tvaru, snažte se pouze dobře upravit. Nejdůležitější pravidlo této sezóny - pryč s pinzetou.

Mokrý vzhled

Jeden z největších trendů krásy z Fashion Weeku v New Yorku, Londýně a Miláně, dorazil i do Paříže. Ano, mokré vlasy. Možná to trochu zjednodušujeme, ale opět je to jeden z trendů, kterému fandíme a chceme jej také nosit. Co víc totiž může působit žensky, elegantně a možná i trochu přísně, než lesklé a perfektně sčesané vlasy. K vidění tento trend byl u Loewe, Hermès a Elie Saab. 

Jedna věc je jasná, pokud bude v nadcházejících dnech venku pršet, tento účes bude zároveň i praktický. A jak se s tím poprat doma? Vaším hlavním pomocníkem bude rozhodně gel a lak na vlasy, aby celý výtvor nepůsobil příliš uměle, hřebenem vlasy rozčešte do požadovaného směru.

Kočičí oči

Tedy rozmazané kočičí oči. U nás by to mohla být nehoda po dlouhé noci, kdy líčení není po tolika hodinách úplně fresh, ale na pařížských přehlídkách to byl opravdu úmysl. Toto líčení bylo na přehlídkách Saint Laurent, Celine, Isabel Marant, Elie Saab, Koché, Lanvin, Zadig & Voltaire nebo Chloé. 

Ve vaší kosmetické taštičce jistě budete mít vše, co k tomuto líčení potřebujete. Postačí vám totiž pouze kajalová tužka, se kterou vykouzlíte linky, které štětcem nebo prstem lehce rozmažete.

vogue.de, allure.com, essence.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram