Bella a Gigi pro V Magazine

Bella a Gigi pro V Magazine

Sesterské duo Bella a Gigi Hadid berou módní scénu útokem. Práce je tentokrát spojila při focení pro podzimní vydání časopisu V.

Steven Klein a modelky Bella Hadid a Gigi Hadid se pustili do velmi odvážného editoriálu a hlavních stran V Magazine. Podzimní číslo si můžete pořídit hned ve dvou variantách nebo si ze dvou vybrat tu, která se vám líbí nejvíce. Gigi a Hadid jsou na obou hlavních stranách časopisu V stylizované podobně - ve spodním prádle, černých kozačkách a vyzývavém líčení. V jejich případě se ani stylista nemusel snažit ladit je do podobného looku, v obličeji jsou si totiž docela podobné.

Pokud si Bellu a Gigi pletete - blonďatá je Gigi a je starší, i když je jí teprve 20 let. Poslední dobou je velmi žádaná a značky si nedávno všimly i její mladší sestry Belly. Že by se do módního průmyslu zavedl nový trend v podobě sesterského dua? Sester-modelek totiž začíná přibývat.

Obálky a editoriál sklízí pochvalu i kritiku. Jak se líbí vám? Nám lacinější nádech nevadí. Bella a Gigi sice vypadají jako holky z ulice, ale tenhle styling a barvy oběma sedly, a vůbec to nemyslíme jako urážku.

Foto: vmagazineshop.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram