Bella Hadid v kampani Swarovski přináší jiskřičku navíc

Bella Hadid v kampani Swarovski přináší jiskřičku navíc

Dynamické snímky známé šperkařské společnosti Swarovski společně s hvězdnou modelkou Bellou Hadid dohromady přináší velmi zajímavou kampaň.

foto: se svolením Swarovski

Renomované fotografické duo Mert & Marcus zachytilo krásnou Bellu Hadid na dynamických, za nás možná až lehce dramatických snímcích, v kolekci šperků, kterou navrhla kreativní ředitelka Giovanna Engelbert. Brunetka, jež je nyní ambasadorkou značky, představuje v šesti různobarevných stylech šperky Swarovski.

Žlutá vyznačuje sportovního ducha, růžová sladkou vášeň, zelená je prostě cool, modrá bohémská, metalická odráží určitý pohled slunce a průzračně bílá je ledová i krásná v jednom. Modelka je na snímcích okouzlující. Šperky jsou na Belle vyfoceny v osmiúhelníkových rámech, které představují design značky.

„Swarovského velmi dobře znám. Je to opravdu nadčasová a ikonická značka. Miluji jejich nové kolekce a to, co značka dělá, zejména poslední dva roky pod kreativní vizí Giovanny a skutečně vidím Swarovski jako značku současných šperků budoucnosti. Jsou o výrazu a oslavě individuality – Swarovski oslavuje všechny lidi a myšlenku moderního glamouru, a to miluji,“svěřila se ke kampani Bella Hadid.

foto: se svolením Swarovski

K oslnivým kouskům oblékla výběr džínových a crop topů, ale i topů na jedno rameno. Bella Hadid působí v každém záběru skvěle, a to od sportovních, přes okouzlující až po cool a boho chic. Obrázky odrážejí všestrannost každého z návrhů.

„Dnes jsou křišťály dynamickou součástí našeho každodenního šatníku: možnost, jak podtrhnout váš individuální styl způsobem, který může být jak ležérní, tak propracovaný. Bella je dívka z plakátu pro tento stav mysli,“ říká Giovanna Engelbert, kreativní ředitelka Swarovski.

Kompletní galerii fotek Swarovski kampaně s modelkou Bellou Hadid si můžete prohlédnout v naší galerii.

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram