Beyoncé oslnila zlatem a diamanty. Večírkem na speciální pozvánky uzavřela pařížský týden módy

Beyoncé oslnila zlatem a diamanty. Večírkem na speciální pozvánky uzavřela pařížský týden módy

Na konci pařížského týdne módy oslnila Beyoncé zlatem a diamanty od Tiffany & Co. v celkové hodnotě přes 5 milionů korun. Oblékla si k tomu šaty Saint Lauren a pozvala na svůj další večírek jen nejvybranější společnost.

foto: Mason Poole a Blair Caldwell / se svolením Parkwood Entertainment

Pokud jste se zaposlouchali do posledního studiového alba zpěvačky Beyoncé s názvem Renaissance, pak jistě víte, že vás tyto songy „nutí“ tančit a bavit se. Hudební a módní ikona přesně tohle zprostředkovává omezenému množství fanoušků prostřednictvím velmi nenápadných, ale exkluzivních večírků po celém světě, a to od Belgie až po New York. Je to její způsob oslav nového alba.

Poslední večírek proběhl na závěr pařížského týdne módy v Yoyo Palais de Tokyo v příznačně pojmenovaném klubu Renaissance. Večírek byl organizován ve spolupráci se společností Tiffany & Co., pro kterou Beyoncé vystupuje jako ambasadorka. Přirozeně si tak oblékla kromě černých šatů Saint Laurent z kolekce jaro 2023 i diamanty a zlato Tiffany & Co.

Oslnivý náhrdelník Tiffany & Co. ze žlutého zlata s diamanty zářil na krku zpěvačky, jeho cena je více než 1,6 milionu korun. Zápěstí ji zdobily náramky rovněž ze žlutého a zároveň z bílého zlata, které se nádherně třpytily. Její outfit doplňoval dlouhý kabát s průstřihem a lodičky, vše od módního domu Saint Laurent.

Telefony nebyly na akci povoleny, proto můžeme pouze spekulovat, jak celý večírek probíhal, existuje jen pár snímků od vstupu do klubu a pár snímků společnosti Tiffany & Co. ze samotné akce, ze kterých vyplývá, že se zpěvačka během večírku převlékala a měnila i šperky. Prezenční listina obsahovala mnoho hvězdných jmen, jako Naomi Campbell či Doja Cat.

foto: Mason Poole a Blair Caldwell / se svolením Parkwood Entertainment

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram