Bez bambule ani na krok!

Bez bambule ani na krok!

Poněkud výstřední, přesto vysoce trendy módní doplněk, který pobláznil celý svět.

Už vás stačila zasáhnout vlna roztomilých chundelatých bambulek coby přívěsků na kabelky? Že ne? Možná jste se doposud ubíraly špatným směrem. Proto zamiřme tam, kde se tento poněkud výstřední, přesto vysoce trendy módní doplněk zrodil.

Byl to módní dům FENDI, který v minulosti svou tehdejší novinkou tzv. Charms vyvolal v módním světě poprask a nejedna celebrita by bez huňaté bambulky zavěšené na kabelce neudělala ani krok. Od tohoto okamžiku se také začalo na trhu objevovat množství různých konkurenčních modifikací, a tak dozrál čas na inovaci. FENDI po více než roce představuje svůj nejnovější příspěvek do světa přívěsků na kabelky, před nímž není úniku.

Přichází čas FENDI Fruits

FENDI Fruits, huňaté bambulky ve tvaru ovoce, které jsou výsledkem odvážné kreativity a neuvěřitelného mistrovského řemesla módního domu, tvoří intarzovaná kompozice vzácných stínovaných kožešin z lišky a králíka, zatímco lístky na vrcholku ovoce jsou vyrobeny z měkké nappy. 

  

  

Jedinečné přívěsky na kabelky jsou k dispozici v jemné paletě odstínů ovocných sorbetů: od oranžové s akvamarínovými listy, přes žlutou s mentolovými listy, růžovou se zelenými listy, až po modrý odstín bluette se světle růžovými listy nebo zelenou s listy v barvě lila. Nabízí se i elegantní čistě bílá verze.

Stačí si jen vybrat svého favorita, který dodá vaší kabelce romantický a originální styl. Ananas, malina nebo exotické ovoce? FENDI Fruits fantazii meze neklade!

  

  

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram