BHLDN kolekce svatebních šatů, která vás nadchne!

BHLDN kolekce svatebních šatů, která vás nadchne!

Ponořte se s námi do pohádkových krajek, nejkvalitnějších materiálů a propracovaných detailů na svatebních šatech značky BHLDN. Jejich ceny jsou přijatelné a provedení? Dokonalé! 

Svatební šaty by měly být ty nejkrásnější v životě. Se značkou BHLDN nebude problém nejedny takové sehnat. Pojďme se porozhlédnout v kolekci letošního roku 2014. A pokud se zrovna nevdáváte, nevadí. Princeznovské šaty dokáží zvednout náladu každé ženě.

Svatební šaty BHLDN seženete v přepočtu okolo 30 000 Kč, což je cena, která nejenže je příznivá, ale vzhledem ke kvalitě šatů, jejich detailnímu zpracování a originálnímu desigu také bezkonkurenční.  

 

Šaty jsou zdobené krajkami, ručními výšivkami a Swarovski kamínky. Často je jako vrchní materiál používaný šifón. Vršky nejčastěji střižené korzetově, zdobené rukávky nebo zajímavě střižená záda. U BHLDN nenajdete zbytečně honosné a zdobené sukně s obručemi, ale spíše moderní pojetí svatebních šatů, které nejenže vypadají úchvatně, ale jsou jistě i pohodlné. 

 

Každé šaty mají svůj příběh a původ vlastně někde jinde. Jedny jsou inspirované rušným Monacem, jiné uměleckými Benátkami, další 30. léty v Americe. Které dostanou vás? 

 

 

Zdroj: bhldn.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram