Bianca Balti v denimové kolekci značky Reformation

Bianca Balti v denimové kolekci značky Reformation

Třiatřicetiletá italská modelka zavítala do denimových vod, když se značkou Reformation nafotila aktuální kolekci.

Je to pár dní, co značka spustila nový lookbook s modelkou Biancou Balti. Jak už jsme si zřejmě zvykli, jarní kolekce pro rok 2017 jsou nejčastěji foceny na černobílé „filmy“, tedy výjimkou není ani tato kampaň.

Balti se zdá být ideálním tahem, jelikož toho má již hodně za sebou. Kdo by ji neznal, možná si ale přeci jen připomene její první větší kampaň, která přišla od Dolce & Gabbana. K vidění byla rovněž na obálkách mnoha časopisů včetně Vogue, Harper´s Bazaar, Cosmopolitan i Marie Claire. Pánové si tuto krásku možná vybaví z časopisu Playboy. Džínové kousky již dříve představovala u značky Armani Jeans, ale pro ztvárnění ducha daných kampaní si ji zvolili například i Roberto Cavalli, Donna Karan, Christian Dior, Valentino, Missoni či Rolex.

Balti si navíc zalaškovala i s hereckou kariérou, když byla obsazeno do filmu Go Go Tales v roce 2008 jako jedna z erotických tanečnic. Po filmu a po porodu se vrátila k modelingu, kde o práci rozhodně neměla nouzi. Dnes si ji tedy můžeme prohlédnout v denimových kouscích s vysokým pasem, tmavou sukní a v džínové bundě. Všechny modely jsou pak k zakoupení na TheReformation.com.

fashiongonerogue.com

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram