Bianca Balti ve svatební kampani Alessandro Angelozzi bere dech

Bianca Balti ve svatební kampani Alessandro Angelozzi bere dech

Italská modelka Bianca Balti, která za půl roku oslaví 35. narozeniny, se stala tváří svatební kampaně značky Alessandro Angelozzi: A jednoznačně je jednou z nejkrásnějších nevěst vůbec.

„All is Love“, jak autor kolekci nazval, značí, že lásku najdeme opravdu všude. Nakonec právě láska je hlavní emocí, která svatbu provází a jestli plánujete na rok 2019 svůj den D, rozhodně si tuto kolekci řádně prohlédněte. Něžnost, ženskost a krásu vám dnes představí Bianca Balti.

Jemné krajky, romantické volánky a vzdušné hedvábí tvoří základ kolekce. Maxi mašle, hedvábné sáčko, zdůrazněný pas nebo šaty poseté velkými květy jsou „detaily“, které na první dobrou zaujmou. A rozhodně se nám líbí i na druhý a další pohled. Šaty z této kolekce zdůrazňují bujné poprsí modelky, a to ve více střizích, od hlubokého véčkového dekoltu, přes spadená ramena až po šaty s roláčkem.

Modelka zachycena v ulicích Milána vyzařuje čistou eleganci ve slonovinových odstínech šatů. Fotograf Biancu vyfotil pózující vedle motorky, v baru i v hotelu. A všude je neskutečně krásná.

fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram