Bílá bělejší, prostor vzdušnější

Bílá bělejší, prostor vzdušnější

Jste na začátku nové životní etapy a již jste se rozhodli tzv.vyletět z hnízda?

Jste na začátku nové životní etapy a již jste se rozhodli tzv. vyletět z hnízda? S pořizováním nového bydlení samozřejmě souvisí také neodmyslitelně zařizování.

To může být často zábava, ale také nemalá otrava. Na našem trhu je ale naštěstí hned několik obchodních řetězců, které na spotřebitele doslova chrlí neuvěřitelné množství zboží, ale jedničkou v oboru stále zůstávají zástupci skandinávské jednoduchosti, v které se dle známého rčení skrývá i kýžená krása. Velikou roli pak také hraje dostupnost, kterou řeší převážně mladí lidé, kteří se rozhodují o novém bydlení. Ti pak hledí čím dál častěji na peníze, tudíž se zaměřují na běžné obchodní řetězce, které jsou dostupné jejich kapse. Logicky pak při výběru moderního nábytku přichází nejčastěji řada na známý obchodní řetězec ze severu, který nás od počátku překvapuje svou inovativní tvorbou, která klade velký důraz na svou funkčnost, ale především dostupnost.
 
 
 

Doba přeplněných prostor je již nenávratně pryč a novým trendem se tak stává otevřený a hlavně vzdušný prostor, který skvěle doplňuje bílá barva ať už v matné úpravě povrchu či lesklé, která působí velmi moderně a je i oku lahodící.
Interiér by měl ve výsledku působit přirozeně a harmonicky. Pokud nevyužijete odborníka v tomto případě bytového designéra, měl by se člověk držet osvědčeného stylu a pokud se pustí do větších kreací pořádně si je před větším zařizováním prostudovat, tak aby byla zachována harmonie elegance a moderního designu.

 

Bez přičinení odborníka na slovo vzatého, byste měli prostor kolem vás vnímat jako jednotný celek a rozhodně nekombinovat jednotlivé styly navzájem. Mohlo by se pak jednoduše stát, že se celý koncept ponoří do kýčovitého standardu většiny domácností.  
Velký důraz je kladen především na detail. Pamatujte proto především na pečlivý výběr prvků, které nakonec ucelují charakter vnesené myšlenky do tvorby celého projektu. 

Ultramoderní styl anebo retro? Toť otázka na každého z vás. Čemu dáváte přednost vy?

 

Zdroj fotografií: Google, IKEA

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram