Blahodárné houpání zklidní duši miminek i dospělých 

Blahodárné houpání zklidní duši miminek i dospělých 

Značku Hojdavak založila Petra Holá na mateřské. První houpadlo ušila pro své děti. Pak si díky němu slibně rozhoupala další kariéru a začala ostatním maminkám nabízet, co se jim doma osvědčilo. Vsadila na české certifikované tkaniny, šikovné české ruce a také na co nejlepší péči o zákazníka.

Houpání zklidňuje a navozuje pocit radosti

Když je miminko neklidné, často mu pomůže, že ho v kočárku nebo v náručí zlehka pohoupeme. Je to pohyb, který nám všem dělá od malička dobře. Jenže čím jsme starší, tím méně si ho dopřáváme. Děti se přitom mohou houpat mnohem častěji a stejně tak si toto potěšení dopřát i dospělí. Stačí vyhledat web stránky značky Hojdavak, která se už více než 9 let specializuje na funkční, praktické, oku i duši lahodící závěsné textilní houpací vaky pro malé i velké. 

Do interiéru i na zahradu

Blahodárný vliv houpání na náš fyzický i psychický stav jsme si všichni v různých situacích vyzkoušeli. Například na nafukovací matraci na moři, v houpacím křesle, v zavěšené síti na zahradě nebo třeba na dětské houpačce. Zkuste si ten pocit na chvíli v klidu vybavit. Každý má rád jinou intenzitu, ale pocit je stejný. A nyní si představte, že ho můžete kdykoli znovu zažít v pohodlném Hojdavaku. Na výběr jich je celá řada a všechny závěsné vaky jsou vyrobeny z pevného a zároveň velmi příjemného materiálu. Zútulní každý interiér nebo zahradu. Společně s příslušenstvím jako jsou závěsná lana, háky nebo stojany je možné je instalovat v každém prostoru doma i venku. 

Široký výběr z růstných variant

Nejlépe si pohupování užijete v tichu nebo při poslechu oblíbené hudby. Ale stejně pohodlně a příjemně ze závěsného houpacího vaku můžete sledovat i oblíbený film, nebo si v něm třeba číst. Pro děti je houpání zcela přirozený pohyb, který zklidňuje nebo vybízí ke hře a navozuje pocit štěstí.

Těm nejmenším pořiďte Hojdavak Baby, ke kterému náleží pružina, jež krásně pomůže s utišením a uspáním miminek. Pro větší děti vážící do 50 kilogramů je ideální houpadlo Hojdavak Junior, který mimo jiné podporuje aktivní hru a fyzickou zdatnost. A dospěláci si vybírají mezi Hojdavakem Maxi do 120 kilogramů a Hojdavakem Maximus do 140 kilogramů. Obě závěsná křesla jsou dokonalým požitkem pro uvolnění těla i duše a pro děti úžasnou zábavou. Poslední novinkou je outdoorová verze Hojdavaku Maximus, která disponuje odolnou tkaninou proti špíně a povětrnostním vlivům. Dřevěné komponenty jsou ošetřeny speciálním olejem opět proti povětrnostním vlivům. Díky těmto úpravám je křeslo odolné a vhodné do exteriéru.

Možná máme houpání v sobě už od doby pobytu u maminky v bříšku, kde byl tento rytmický pohyb součástí každého jejího kroku. Zklidňuje nás také pravidelné dýchání, šumění biologických procesů v těle a v neposlední řadě tlukot srdce. Všechny tyto přirozené a zároveň nezbytné procesy mají svou rytmiku a pravidelnost. Stejně jako houpání. Vyzkoušejte Hojdavak a zjistěte, jak udělat dobře sobě i ostatním členům rodiny.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram