Blanka Matragi: Luxusní povlečení od světoznámé návrhářky se stane klenotem vaší ložnice

Blanka Matragi: Luxusní povlečení od světoznámé návrhářky se stane klenotem vaší ložnice

Také milujete ten pocit, zachumlat se do čerstvě povlečené peřiny? S limitovanou edicí povlečení módní návrhářky Blanky Matragi se vám bude usínat o to lépe. Povlečení navíc odráží čtyři elementy – vodu, oheň, zemi a vzduch.  

Kolekce s názvemELEMENTS světoznámé módní návrhářky Blanky Matragi přináší povlečení, které oslavuje život a návrat ke kořenům. Návrhářka se zaměřila na eleganci ve spojení s optickými prvky, které vyjadřují čtyři elementy jako spojení energie.

Vodu vidí Blanka Matragi ve znamení koupání v řece a v pozorování bouře na moři. Oheň vnímá jako sklářské dílny. Země a její stabilita v ní vyvolává vzpomínky na dětství, kdy její rodiče stavěli rodinný dům. A vzduch jsou touhy po cestách do neznámých zemí. Kolekce Elements zahrnuje povlečení Rain, Ocean, Air a Earth.

Vzory Dream, Birth, Sky a Butterfly jsou volným pokračováním úspěšné spolupráce, díky tomu již brzy představíme další novinky se signaturou Blanky Matragi," prozrazuje Alena Samková, ředitelka společnosti Matějovský.

Povlečení z rukou Matragi zakoupíte u rodinné společnosti Matějovský, která se zabývá prodejem kvalitního povlečení již desítky let a má významné postavení na trhu nejenom v České republice. Svou popularitu značka Matějovský získala především díky důslednosti a přísným požadavkům, které po celou dobu klade na kvalitu materiálů, ze kterých je povlečení vyrobeno. Přece jen, není příze jako příze, a pokud hledáte odpovídající kvalitu povlečení, je to jeden ze zásadních bodů, na které se musíte ohlížet. Malou nápovědou, co sledovat při koupi povlečení je označení „NE“ – jednotka jemnosti vlákna. Čím vyšší číslo, tím delší a tenčí vlákna, a tedy kvalitnější látka ve výsledku. Většina bavlněného povlečení na českém trhu je vyrobena z příze v kvalitě okolo 10 NE. Společnost Matějovský například pro bavlnu deluxe a krep deluxe používá přízi ve kvalitě 30NE, pro bavlněný satén 40NE a v případě švýcarského prémiového saténu je to 60NE.

Povlečení ELEMENTS od Blanky Matragi nabízí společnost Matějovský v materiálovém provedení mako satén (kvalita příze 60 NE). Jedná se o přírodní materiál, který je velmi lehký a jemný na omak, skvěle odvádí vlhkost a je prodyšný. Dlouhá vlákna i atlasová vazba zajišťují látce dlouhou životnost. Látka je zušlechtěna několika postupy a slibuje tak luxusní materiál, který je synonymem pro kvalitu, krásu a pohodlí.

matejovsky-povleceni.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram