Bohatá Pre-Fall 2015 kolekce Chanel

Bohatá Pre-Fall 2015 kolekce Chanel

Kolekce Chanel pod taktovkou Karla Lagerfelda je opravdu bohatá na inspiraci a různorodá co se materiálů, zdobení a střihů týče! Čítá 85 modelů!

Představení modelů se konalo mezi regály knih. Pre-Fall kolekce 2015 je tentokrát opravdu přeplněná nápady, inspirací a rozdílnými styly. Kolekci odstartovaly modely v elegantní černé se zlatými i stříbrnými detaily. Temnou černou pozvolna vystřídala populární námořnická modrá s červeným lemováním a výšivkami.

V části kolekce se objevovaly čistě vánoční barvy a jejich vzájemné komibnace. Přišly na řadu sytě červený kabát, kalhoty i doplňky. Stejně tak nám Chanel ukazuje oblíbenou smaragdovou. Výrazné barvy jsou ještě okořeněny jinými částmi celkového modelu v nevšedních materiálech - k vidění jsou kožené kraťasy, kytičkované nadkolenky a typické skládané límce.   

Velkou dávkou vkusu a elegance na nás dýchla část kolekce zbarvená do khaki a smetanové. Modely připomínaly vojenskou uniformu, ale také ženskou módu počátku 20. století. Na scéně se po boku modelek a modelů mihly i děti. I ony byly oblečené do kvalitních materálů Pre-Fall kolekce. 

Chanel dal prostor i mužům. A předvedenou pánskou módu nejde nepochválit. Flaušové kabáty s jemným lemováním a i tady převládly parádní barevné kombinace. 

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram