Boho Vintage Concept Store zahájí charitativní týden We Care

Boho Vintage Concept Store zahájí charitativní týden We Care

Boho Vintage Concept Store, obchod s jedinečnou vintage, retro módou a mnoha dalšími originálními produkty, zahajuje druhou sezónu ve znamení nezištné péče.

Boho Vintage Concept Store na Vinohradech se stal již po prvním roce svého působení velmi oblíbeným místem setkání milovníků originálního stylu, nostalgie a tvořivého přístupu k životu.

I proto se majitelka obchodu Patrícia Madarová rozhodla, že další sezóna se ponese ve znamení hesla WE CARE. Nezištná péče o okolí tak bude pojítkem a motem všech plánovaných aktivit Boho Vintage Concept Store v nadcházející etapě.

Symbolicky tak 1. června zahajuje charitativní akci na pomoc dětem, které v životě postrádají to nejdůležitější: rodičovskou lásku, péči a vzdělání - Charitativní týden “WeCare.”

Tento charitativní týden určený všem milovníkům módy, rodičům, dětem a sběratelům srdečních záležitostí organizuje Boho ve spolupráci s neziskovou nadací Help, So We Can Help (HSVCH).
Nezisková organizace HSWCH se skládá ze čtyř mladých studentů, kteří se rozhodli potpořit ty, co to opravdu potřebují a to ty nejmenší. Podporují sirotčinec v Tanzánii, kde pomáhájí financovat školné tamním dětem.

Charitativní týden plný módy odstartuje jak jinak než módou a to 5-ti denním exkluzivním PopUp, kde se představí nová osobitá značka Ice Ice Baby zaměřená na děti. Andrea Beranová a Mária Čulenová představí ve své limitované kolekci „Little Fashion Collection“ ručně a s láskou vyráběné produkty pro nejmenší.

Následovat pak bude řada kreativních projektů a zajímavých kolaborací, které Boho připravuje.

"Je to prosté. Milujme své nejbližší, mějme rádi své blízké a nebuďme lhostejní k těm, co jsou opodál. A pak to všechno bude dávat smysl."

Jak pomoci?
Finance se získávají především prodejem plátěných tašek s designem HSWCH.
1 TAŠKA = 4 DNY VE ŠKOLE PRO JEDNO DÍTĚ

Součastně i Ice Ice Baby věnuje část výtěžku z prodeje určených produktů na konto organizace.

“Věříme, že vzdělání místních dětí povede v rámci dlouhodobého rozhledu k nejefektivnější pomoci: Aby si jednou dokázali pomoci sami.”

Navštivte Boho i vy a svým nákupem podpořte tento jedinečný projekt!

Kdy a kde?
Charitativní týden We care. proběhne 1. 6. – 7. 6. 2014

Slavnostní vernisáž se uskuteční 1. 6. od 15:00 v Boho Vintage Concept store, Francouzská 76, Praha10.

Vše slavnostně zakončí benefiční galavečer 7.6. od 19:00 v Basement bar, Francouzská 76, Praha 10.

Zdroj: boho.cz, helpsowecanhelp.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram