Bombery ovládly módní scénu

Bombery ovládly módní scénu

Pro někoho jen nafouknutá bunda, pro jiného trend podzimu 2016. Bombery se dostaly na výsluní a zaplnily regály obchodů natolik, že je třeba naučit se je nosit. I kdybyste tvrdila, že se vám vážně nelíbí!

Proč? No, je to jako před pár lety s oxfordkami. Na první pohled je spousta žen neměla ráda, a neviděla důvod je nosit, na druhý se zdály být vhodnou obuví k určitému druhu outfitů, a po pár měsících už jste je nesla z obchodu domů a obouvala při každé jen trochu možné příležitosti. Bomberům předvídáme podobnou budoucnost. Dobu, kdy jsme je začali vídat na modelkách a zahraničních blogerkách už jsou za námi, dostaly se i do Česka a pomalu se z obchodů přemísťují do šatníku každé ženy, která má ráda módu, trendy a nákupy. V čem kouzlo bomberu spočívá? Těžko říct, často je ušitý ze šusťákoviny (ale také z tenké látky), má stažené rukávy u zápěstí a v pase silnou gumu nebo alespoň stahovací tkaničku. Dokáže dokonale rozbít uhlazený outfit složený z pouzdrové sukně a přiléhavého topu, hodí se k boyfriend džínům, přes overal a vlastně... je jako oxfrodky. Když mu přijdete na chuť, dáváte ho do každého outfitu. 

  
Žlutý bomber VILA 969 Kč ; Černý tenký bomber H&M 899 Kč ; Khaki bomber Tally Weijl 1 389 Kč

Skvělé kousky seženete téměř v každé podzimní kolekci nám dostupných řetězců. Podívat se můžete do H&M, Tally Weijl nebo na e-shopy, kde jsou k zakoupení hlavně elgantní bombery. Takové není žádný problém nosit i do práce. Lesklá hořčicová, hnědá nebo neutrální černá jsou barvy, které se hodí (skoro) ke všemu a na podzim 2016 jsou trendy. Bombery často najdete právě v lesklé povrchové úpravě, která dodá outfitu ozvláštnění a šmrnc. Noste je hlavně k neutrálním materiálům a neexperimentujte s flitry, třpytkami a lakovanou kůží. Bohatě bude stačit, budete-li mít na sobě jeden lesklý kousek. Hodit se vám budou už na chladnější zářijová rána a unosíte je pravděpodobně také v teplém prosinci. To znamená, o dva důvody více, bomber si pořídit.

  
Lesklý bomber VILA 969 Kč ; Růžový bomber H&M 899 Kč ; Prošívaný bomber BLEND 1 659 Kč

zoot.cz ; hm.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram