Boříme mýtus o modelingu

Boříme mýtus o modelingu

Že modeling je pro každého a pár hodin pózování je hračka? Možná jen pro ty hodně zkušené, pro laiky může být práce modelky či modela velmi náročná!

Chceme zbořit mýtus o tom, že modeling je jen hra a legrace. Proto jsme se rozhodli dát svým čtenářkám a čtenářům příležitost jeden takový den si vyzkoušet. Vybraný jedinec si prožije jeden celý den v roli modela nebo modelky. Co to obnáší? Ráno brzo vstávat, být po celý den vystaven obrovskému stresu, poslouchat požadavky fotografa, stylistů a celého týmu, přihlížení kolemjdoucích, převlékání se v zimě i dešti, stylizování se do nepřirozených póz a další skutečnosti, o nichž se nemluví, nic méně jsou nezbytnou součástí modelingu. Za to vše o sobě bude moci říci, že fotil pro známou módní či kosmetickou značku.

Jak na to? Na Facebooku označujte lidi, o kterých si myslíte, že na to mají! Honorář za celý den je 2 000 Kč plus občerstvení. Označené lidi budeme pečlivě sledovat a zaznamenávat je do databáze. Redakční rada spolu se zástupci značky potom vybere vítěze, kterému ukážeme, co taková práce obnáší. Realizování celého projektu proběhne v Praze.

Několik podobných focení už jsme uskutečnili! Jaký byl výsledek?

SVÉ ZNÁMÉ OZNAČUJTE NA FACEBOOKU!

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram