Bottega Veneta svou Pre-fall 2016 kolekcí posílá do světa barvy a vzory

Bottega Veneta svou Pre-fall 2016 kolekcí posílá do světa barvy a vzory

Červená, modrá, vínová a krémový podklad pro drobné vintage vzory. Zdá se, že Bottega Venete přesně ví, jak propojit odkaz svého zakladatele s aktuálními trendy a pohledem do budoucnosti.

Z velké části se kolekcí prolínalo retro. Pozorovat jsme ho mohli na droboučkých vzorech na světlém pozadí. Stejný vzor byl využit i pro potisk obuvi a překvapivě skvěle vypadal na vysokých jehlových lodičkách s ostrou špičkou. Ostré špičky se ostatně právě probojovaly na vrchol mezi trendy v dámském obutí. Nejsou přehnané, ale zvýrazněné určitě, plus ještě více podporují efekt dlouhých nohou a tak věříme, že se na špici ještě chvilku pozdrží. 

Bottega Veneta to jsou barvy, trochu neotřelé propojení materiálů a střihů a hlavně příchuť Itálie. To všechno jsme poznali i v poslední kolekci. Neočekávanou kombinací vínové, červené a retro modré vznikly nejlepší modely kolekce. Do karet jim hrál i fakt, že ji designéři použili na jednoduše střižené dlouhé šaty. Právě tam se totiž nejlépe vyjímaly. Použité ale byly také na tlusté hřejivé kabáty a kalhotové kostýmky. 

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram