Bregje Heinen a Stephan James září v nové jarní kolekci Refresh Shoes

Bregje Heinen a Stephan James září v nové jarní kolekci Refresh Shoes

Nová kolekce značky Refresh Shoes pro jaro a léto je přesně to, co chceme nosit několik následujících měsíců.

Další z "andílků" Victoria Secret si letos zapózoval v letní módní kampani. Holandská kráska Bregje Heinen propůjčila svou tvář a stala se tak hlavní modelkou v kampani Refresh Shoes pro jaro/léto 2018. Tato spolupráce však není v módním světě žádnou novinkou. Bregje Heinen se v kampaních španělské značky objevila již dříve. Největší změnou oproti předchozí kampani byla volba "partnera". Španělského herce a modela Jesúse Castra nahradil potetovaný britský model Stephen James. Atmosféra, která sálá z fotek je opravdu pohodová a doslova volá po horkých letních dnech.

Kolekce čítá nejrůznější typy obuvi. Pro muže je připraveno několik druhů tenisek, pro ženy pak několik různých variant bot na klínku, podpatky s otevřenou patou a špičkou, ale také populární espadrilles, tenisky či pantofle. Skvěle vypadají také batohy a kabelky. Celá kolekce je laděná do odstínů modré, hnědé, béžové a šedé - skvěle padnoucí barevná paleta k letním outfitům. Výrazné jsou také indiánské výšivky, aplikace a třásně.

DENIM A LÝKO V HLAVNÍ ROLI

Kolekce obuvi a tašek je opravdu obsáhlá, a tak je z čeho vybírat. Se stále populárnějším trendem denimu se tento materiál po několika letech vrací i na obuv a my si říkáme, že tato kombinace snad nikdy nevypadala líp. Džínovina vůbec nevypadá kýčovitě ani uměle a na každém páru bot je použita velmi slušivě. Stejně tak tomu je na džínovém batohu s vojensky laděnými výšivkami. Dalším výrazným materiálem v kolekci je lýko, které jde s jarem a létem v podstatě ruku v ruce. Je použito jak na podpatcích na klínku, tak na pantoflích s vysokou platformou.

refreshoes.com, thefashionisto.com, fashiongonerouge.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram