„Bring your own bag“, přines si svou vlastní tašku.

„Bring your own bag“, přines si svou vlastní tašku.

Omrzelo se vám nakupování? Pak pro vás máme praktickou novinku PRADA, s kterou bude nakupování zábavou.

„Bring your own bag“, přines si svou vlastní tašku. Přesně taková je myšlenka italského módního domu PRADA za novými mnohostranně použitelnými, prostornými a skladnými taškami.

„B.Y.O Bags“ jsou tašky, které vás budou doprovázet na každém kroku a vaše nákupy už vám tak nikdy nezevšední.

Kolekce lehoučkých tašek (150 gramů) zhotovených z tradičního voděvzdorného materiálu Prada, je potištěna vybranými vzory z archivních návrhů, které Miuccia Prada v minulosti použila ve svých ready-to-wear kolekcích. Na taškách se tak nejčastěji objevují oblíbené chryzantémy, které při své hustotě na růžovém a fialovém podkladu budí až kaleidoskopický dojem.


S taškami ale přichází i unisex skladné, zároveň však prostorné batohy opět v několika barevných provedeních a vzorech včetně banánového listu, který v minulosti zdobil nejrůznější dámské topy a pánské košile pro sezónu Jaro/Léto.


Tašky B.Y.O. Bags by PRADA rozhodně patří mezi klíčové doplňky letošního léta, jenž se svým veselým vzezřením skvěle snoubí s jednoduchým letním outfitem, ať už vyrážíte do města nebo na pláž.

O jejich prodeji, který bude celosvětově zahájen během měsíce června 2015 a to i v pražském butiku PRADA Pařížská 16, vás budeme nadále informovat.

 

Zdroj: PRADA

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram