Britney Spears tváří kampaně Kenzo

Britney Spears tváří kampaně Kenzo

Móda 80. let, crop topy, denim, pestré barvy a Britney. To je nová kolekce Kenzo.

Nejnovější kolekce Kenzo La Collection Memento N°2 pro jaro 2018 je postavená na nostalgii 80. let. Tato nová řada je návratem kolekce Kenzo Jeans z roku 1986. Je plná pestrých barev, crop topů i bikin a doplněná bezchybnou pletí a vypracovaným tělem popové legendy Britney Spears.

Francouzská značka Kenzo se tímto krokem snaží poukázat na svou dlouholetou úspěšnost. V roce 1986 byla kolekce založená na denimu poměrně riskantním krokem, protože dle některých kritiků se nejednalo o módu vhodnou pro pařížskou značku. Kenzo ale se svou kolekcí Kenzo Jeans sklidilo obrovský úspěch, a proto není na škodu si ji připomenout.

Kenzo_koláž

Je to poprvé, co se Britney stala tváří luxusní módní značky. I jako 36letá matka dvou dětí ale zvládá funkci modelky na jedničku. Například z jejího instagramu, kam Britney pravidelně přidává příspěvky, můžeme vidět, že na své postavě tvrdě pracuje a svou roli bere opravdu vážně.

Celou pestrobarevnou kolekci nafotil fotograf Peter Lindbergh v Paříži. Na fotkách můžeme vidět retro bomby jako například krátké džínové bundy, vysoké zavazovací boty nad kolena, kšiltovky nebo retro mikiny. Všechny fotky kolekce jsou orámované původním logem Kenza. ‘Celá kolekce je velmi svěží a mladistvá,’ říká o kolekci Britney.  

Kenzo focení

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram