Bronzed by Sugar - exkluzivní letní kolekce Bobbi Brown

Bronzed by Sugar - exkluzivní letní kolekce Bobbi Brown

Luxusní značka Bobbi Brown přivádí do prodeje exkluzivní letní kolekci Raw Sugar plnou třpytu a odstínů hnědé i bronzové. Navíc produkty jsou jako stvořené pro letní dovolenou!

Paleta nude stínů, bronzer, rozjasňovač a tónované balzámy. Právě oni zajistí přirozený ale svůdný look. 

Bronzující pudr má Bobbi Brown ve své stálé nabídce hned v několika odstínech. V této limitované edici ale nabízí i nový odstín Elvis Duran. Je velmi jemně namletý, snadno se s ním pracuje a tak dokáže jakékoli pleti dodat šmrnc. Bronzer je také společně s rozjasňovačem základním must-haves pro jednoduchý plážový look. Rozjasňující tónovací pudr obsažený v limitované edici je jedinečný odstín běžného rozjasňujícího bronzeru, který má značka v portfoliu. Leskne se lehce do růžova a má v sobě drobné třpytky, které se postarají o projasněný vzhled.

 

Co je ale k dostání pouze v Raw Sugar limitované kolekci jsou tónované balzámy na rty. Značka nabízí 4 odstíny. Brown a Hazelnut, jak již z názvu vypovídá, jsou hnědé. Podpoří opálený vzhled a budou působit velmi přirozeně. Odstíny Pink Popsicle a Pink Rasberry jsou do oranžova a fialova, hodí se spíše k méně opálené pleti a dodají rtům šťávu. Balzámy velmi dobře hydratují rty a jsou typickým produktem, který můžete jen tak hodit do kabelky, ať už se chystáte kamkoli.

Kolekce také obsahuje jedinečnou paletku 10 hnědých, krémových a bronzových očních stínů. Jednotlivé odstíny jsou si velmi podobné, takže nebude problém je kombinovat dohromady, tvořit s nimi kouřové líčení nebo je každý zvlášť použít, když ráno nemáte čas na stínování. Všechny odstíny obsahují velké množství třpytu a shimmeru. 

 

A co v letní kolekci nesmí chybět jsou samozřejmě laky na nehty. Kolekce nabízí odstín Raw Sugar, který jistě stojí za pozornost. Je bronzový, obsahuje zlaté, stříbrné i hnědé trřpytky a metalicky se leskne. Druhý odstín Golden Beige je více do zlata. 

 

Jak se Vám celá kolekce Bobbi Brown Raw Sugar líbí?

 

Zdroje: bobbibrowncosmetics.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram