Buď naší múzou měsíce a “Staň se tváří magazínu Móda“

Buď naší múzou měsíce a “Staň se tváří magazínu Móda“

Toužíš po popularitě, chceš se před svými blízkými ukázat tak, jak tě dosud nepoznali nebo jen zjistit, co v tobě je? Pak se staň COVER tváří měsíce na Moda.cz.

Říká se, že sláva je pomíjivá, proto ti ji ani neslibujeme. Co však přislíbit můžeme, je skutečnost, že se před těmi, kteří tě znají a před těmi, kteří tě teprve poznají, ukážeš v dosud nepoznaném světle.

Máš dostatek odvahy?

Pak neváhej, přihlas se do naší soutěže a buď naší múzou třeba už v měsíci lednu2016. Unikátní projekt “Staň se tváří magazínu Móda“ tě uvede do světa módy, a dá ti navíc možnost vyzkoušet si roli profesionální modelky, které se mimo přehlídková mola běžně objevují i v atraktivních módních kampaních, jimiž jsme doslova každým dnem inspirováni.

Po vzoru módních ikon i ty dostaneš možnost obléknout prvotřídní módní kousky z dílen předních českých designérů. Tvou maličkost ale především zvěčníme za účasti profesionálního realizačního týmu, čítajícího stylisty, vizážisty a fotografa na titulu našeho Facebooku, Twitteru a stránkách Fashion a Lifestyle magazínu Moda.cz po dobu 1 kalendářního měsíce.

Chci být tváří magazínu Móda!

Jediné, co pro to musíš udělat, je zaregistrovat se do našeho katalogu. Každý měsíc pak vybereme jednu z vás a můžeš to být právě ty, která se stane Tváří našeho magazínu. Projekt startuje již 1. 1. 2016 a potrvá do 30. 11. 2016. Přihlášky proto zasílejte již nyní!

Svou přihláškou do projektu, jenž je určen pro dívky a ženy, kluky a muže ve věku 0 – 60 let, dáváš souhlas s užíváním tvých údajů k dalším redakčním účelům. 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram