Bude opravdu nová Nike Flyknit sportovní podprsenka tak revoluční?

Bude opravdu nová Nike Flyknit sportovní podprsenka tak revoluční?

Nike uvedl novou sportovní podprsenku na základě ověřené technologie Flyknit. Bude představovat revoluční změnu v dámském sportovním oblékání?

Sportovní podprsenka znamená pro ženu tu nejdůležitější součást jejího sportovního oblečení, vytváří rozdíl mezi dokonalým tréninkem a tím, že třeba žena vůbec nejde cvičit. Pro většinu z nich je totiž náročné už jen si sportovní podprsenku obléct. A velká část žen si stěžuje, že se jim hůře dýchá. Nike slibuje, že s novou Flyknit na tohle všechno rychle zapomenete. Tým Nike udělal mezi sportujícími ženami průzkum a zjistil, co ženy od sportovní podprsenky chtějí: absolutní podporu napříč celým spektrem aktivit, necítit pot a aby jejich podprsenka vypadala stejně dobře, jako se v ní cítí. 

"Cílem týmu NIke bylo vytvořit podprsenku, která nabízí maximální podporu a komfort a umožňuje ženám, aby se cítily i vypadaly dobře, zatímco sportují," uvedla Nicole Rendone, Senior Bra Innovation Designer. "Upřednostnili jsme oporu, snadné dýchání a chlazení na potřebných místech," dodává. Nike FE/NOM Flyknit podprsenku vyrobili z ultra tenké nylonovo-spadexové příze, která přilne k tělu, a to pouze ze dvou kusů látky. Jiné Nike sportovní podprsenky mají dílců i přes čtyřicet! Navíc Nike udává, že Flyknit má o 30 % nižší hmotnost než její kolegyně. Tak co, věříme tomu, že bude Nike FE/NOM Flyknit revoluční?

Nike

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram