Budou proutěné plážové tašky hitem sezóny?

Budou proutěné plážové tašky hitem sezóny?

Slamáky a proutěné prvky k létu neodmyslitelně patří. Budeme letos nosit plážové proutěné tašky i k elegantním outfitům do města?

Proutěné kabelky jsou pro nás jedním z absolutně věčných kousků. Při cestě na pláž nebo k vodě máme po ruce vždy jednu. Ještě víc nás je však baví nosit do města, a proto jsme nadšené, že i v kolekcích pro tuto sezónu se objevují na přehlídkách velkých značek a v obchodech. Pokud nevíte, jakou si vybrat a s čím ji následně kombinovat, máme pro vás několik tipů, se kterými určitě nešlápnete vedle.

Otevřená klasika

Když se řekne proutěná taška, zřejmě každý si představí klasickou neuzavíratelnou kabelku, kterou čapneme, když vyrážíme na pláž. I tyto klasiky však mají celou škálu různých provedení a rozhodně nepatří jen k plavkám. Velmi nás baví jednolité maxi proutěné tašky, kterými můžete nahradit kožené shopping bag. Buď můžete sáhnout po elegantnější variantě s krátkou rukojetí a nosit ji v ruce, nebo vybrat nějakou s dlouhými popruhy a hodit si ji přes rameno při dlouhých dnech ve městě. Stylově působí také ve zmenšeném provedení, kdy poslouží jako letní alternativa psaníček a cross-body tašek.

Netradiční tvary

Pokud nejste na klasické proutěné kabelky, sáhněte po nějakém netradičním hravém tvaru. Tuto sezónu budou velmi populární kulaté proutěné kabelky, které se budou hodit jak k ležérnímu, tak elegantnímu outfitu. Pokud hledáte něco víc bláznivého a výrazného, sáhnout můžete po kabelce, která tvarem připomíná malý kosmetický kufřík nebo po kabelce ve tvaru kraba.

Barvy a zdobení

S proutěnými kabelkami si můžeme pohrát, nejen co se tvaru týká. Nabízí se nám celá škála barev, vzorů či aplikací, které posunou kabelku na úplně jiný level. Můžete tak například sáhnout po minimalistické černé, pruhované modro-béžové a nebo se odvázat a pořídit si nějakou s bambulkami nebo třásničkami. K takové pak opravdu stačí sáhnout po jednoduchých košilových šatech a zázraky už se začnou dít samy.

K džínům

Většina z nás si proutěné tašky představí především k letním šatům, sukním a vzdušným halenkám. Mnohokrát si však neuvědomíme, jak skvěle vypadají ke kalhotám, především pak k džínům. Nás nejvíc baví lehce sepraná, modrá vypasovaná klasika, avšak ani v tomto případě se fantazii meze nekladou. Sáhnout můžete po černé barvě, boyfriend provedení a nebo roztrhaných džínách se zkrácenou délkou. Jaká je vaše oblíbená kombinace?

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram