Bunda, kterou si přejete tyto Vánoce pod vánoční stromeček!

Bunda, kterou si přejete tyto Vánoce pod vánoční stromeček!

Parka bundy si vás získají. Jakou mají historii a jak vypadají dnes?

Když řekneme zimní bundy Parka, mnohým z nás se vybaví původně vojenská bunda, která nás v různých proměnách provází již více než 60 let. Zralejší ročníky si jistě vzpomenou, jak ten, kdo v období komunismu nosil parku, byl velký borec, a ostatní mohli závistí puknout. Parka bunda není žádnou módní rychlokvaškou, ale považujeme ji za zaběhlou klasiku, která se svým střihem stala nadčasovou.

Parka bundy jsou ideální do sychravého podzimního počasí, především díky prodlouženému střihu a kapuci, která k parce neodmyslitelně patří. Při výběru je důležité dbát na výšku své postavy. Pro drobnější jedince je tedy důležité nevybírat si bundu příliš dlouhou, mohla byste pak vypadat jako hříbek v lese, či v opačném případě, působit dojmem, jako byste čekala velkou vodu. Na parce je důležitá v oblasti pasu šňůrka, která podstatně ovlivňuje celistvý vzhled bundy. Tedy můžete si díky ní vytvarovat pas tak, jak jen budete potřebovat a vyhnete se vzhledu neforemného pytle. V prodeji je velký výběr parka bund. Nejrůznějších střihů, barev, glitterů, výšivek, kožešinových doplňků a velikostí.

Barevnost parka bund je především zelená khaki barva. Tyto odstíny jsou ty, kterým se letos prostě nevyhneme. Zelená barva se stala skutečnou královnou ve světě parka, a pokud si ji vyberete, budete letos rozhodně IN! Khaki barva se objevuje v několika různých odstínech, dokonce i vojenský vzor je zpět! Khaki barva je skvělá pro vytváření nejrůznějších módních kombinací především díky tomu, že je téměř neutrální. Stejně jako černá, bílá a šedá - všechny ostatní barvy můžete vkusně kombinovat a vytvořit tak nespočet outfitů. Letos je khaki barva naprostou nezbytností! Módní alternativou může být tmavě modrá, béžová a černá. Pro ty odvážné z nás je správná volba i červená barva! Tyto barvy budou reprezentovat letošní zimní svět parka bund!

Kožešinové doplňky. Kapuce a podšívka bundy se staly nezbytným módním trendem pro zimní parka bundy. Velkým letošním hitem jsou výrazné barvy - většinou se jedná o růžovou a neonově růžovou, které úplně mění klasický vzhled parka bundy! Nejvíce žádanou a super trendy se stala právě kombinace zelené khaki bundy a neonově růžové kožešiny! Může se jevit, že už jsou všechny módní nápady vyčerpány, ale nebojte se, naši módní stylisté umí vždy překvapit!

Glittery a výšivky jsou naprostou novinkou této zimy! S nimi se stane každý model jedinečným! Glittery můžou pokrývat celé rukávy, což je spíše pro ty odvážnější z nás, nebo se mohou objevit jen v prostých detailech. Výšivky jsou zase předností něžnějších povah. Najdeme nespočetné série nejrůznějších kombinací a střihů. Vaše bunda bude tím, čím letošní zimu všechny ohromíte! Vyberete si přesně to, v čem se vy cítíte nejlépe. Krátkou nebo dlouhou? Glittery je v detailech nebo více výrazné? Je jedno jestli máte raději bundy do pasu nebo dlouhé až pod zadek, určitě si u nás vyberete tu pravou! Parka zimní bundy budou naprostou nezbytností letošní zimy, jsou hřejivé, módní a pohodlné!

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram