Bytové doplňky z betonu vás překvapí

Bytové doplňky z betonu vás překvapí

V moderních interiérech nejčastěji najdeme doplňky ze skla či kovu. V posledních letech se však vrací i dřevo a protlouká se jedna novinka… Beton.

Když jsem doplňky z betonu uviděla poprvé, byla jsem nadšená. Něco tak pokrokového přeci musí oslovit každého. Nebo alespoň skoro každého.

Značka Concrete Design vznikla z ryzí lásky k betonovým předmětům. Zabývá se tedy nejenom bytovými doplňky do interiérů, ale vyrábí i funkční a umělecké objekty pro zahrady a terasy.

„Obdivujeme tento výjimečný materiál. Je surový, čistý, tvárný a reprezentuje charakter novodobé společnosti,“  říká jeden z tvůrců Iveta Matyšková. Za betonovými doplňky tedy můžete hledat jedinečnost, estetiku i uměleckou hmotu. „Naše interiérové a exteriérové doplňky představují v prostoru novou dimenzi a svou oduševnělostí a stopami po utváření a zrání tvoří originální a podruhé již nenapodobitelné produkty, které vás, váš styl i vaše bydlení budou hrdě reprezentovat.“

Je tedy více než znát, že Concrete Design přemýšlí nad betonem zcela odlišným způsobem, a právě díky tomu nám mohou přinést nový pohled na interiérové i exteriérové doplňky, které vám vydrží řadu let a nevyjdou z módy. Cenově jsou navíc více než dostupné, proto si získaly mé sympatie.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram