Bývalý dům Tommyho Hilfigera k prodeji za $6,75 milionů

Bývalý dům Tommyho Hilfigera k prodeji za $6,75 milionů

Bývalý dům módního návrháře Tomyho Hilfigera je momentálně k prodeji za $6,75 milionu. Podívejte se, jak si bydlela jedna z nejslavnějších osobností světa módy. 

Nedávno se na trhu objevil bývalý rodinný dům Tomyho Hilfigera. Budova se sedmi ložnicemi, sedmi koupelnami a domácím kinem na pozemku, o rozloze téměř 1 000 metrů čtverečních, je k prodeji za $6,75 milionů amerických dolarů, což je v přepočtu více jak 152 miliónů korun.  Rezidence se nachází v Greenwich, v Connecticutu. Dům je celý sladěn do světlých, krémových barev, propojený mnoha přírodními prvky. Velkou roli v celém interiéru hraje přírodní světlo, které do prostoru vstupuje velkými francouzskými okny. Interiér rezidence má na kontě známá americká designérka Cheryl Eisen.

Dům Tomyho Hilfigera

Na pozemku o rozloze téměř 1 000 m² naleznete mnoho možností ke sportovnímu i relaxačnímu vyžití, jako je například welness, plavecký bazén či vlastní tenisový kurt. Ani na sousedy si budoucí majitel rezidence nebude moci stěžovat. V sousedství se totiž setkáte se jmény jako například Gayle King, Joan Lunden nebo Tommy Mottola. Dům byl postaven v roce 1999 a návrhář rezidenci prodal novému majiteli v roce 2006. Appleyard Estate, jak je bývalá Hilfigerova rezidence také známá, má mnoho vymožeností i uvnitř. Naleznete zde například soukromé kino, vlastní nahrávací místnost, solárium nebo také profesionální kuchyň pro šéfkuchaře. 

Dům Tomyho Hilfigera

Dům Tomyho Hilfigera

Dům Tomyho Hilfigera

Dům Tomyho Hilfigera

nypost.com, hypebeast.com, 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram