Calvin Klein Eternity Night

Calvin Klein Eternity Night

Už jste viděli parfém, který by dokázal okouzlit svou vůní a ještě navíc zachraňovat životy? Ne, pak se zaměřte na ETERNITY od Calvin Klein.

Staré dobré ETERNITY od Calvin Klein je zpátky. A sice v nové podobě Eternity Night, jehož tváří se opět stala Christy Turlington.

Americká topmodelka se tak vrací do rodiny Calvin Klein po dlouhých 26 letech, které uběhly od uvedení prvního parféu ETERNITY.

Christy sice ani po tolika letech o svou původní jiskru a sexappeal rozhodně nepřišla, ale tentokrát se pustila do reklamní kampaně i se svým manželem, hercem Edem Burnsem. Ukazuje se, že toto spojení funguje více než dobře i v práci a pro nadčasový parfém CK jsou obě tváře ideálním párem.

Nové Eternity bude kromě své vůně, zachraňovat i životy.

Calvin Klein totiž přislíbil 100 procent zisku z amerických prodejů neziskové organizaci slavné americké topmodelky “Every Mother Counts“. Jejím hlavním cílem je předcházet celosvětovým úmrtím v těhotenství a při samotném porodu. K této příležitosti bude uvedena na trh limitovaná edice Calvin Klein Eternity 25th Anniversary

 

Zdroj: thefashionspot, google

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram