Calzedonia, Ecco, Terranova a další značky konečně na jihu Čech - otevírá se NOVÉ IGY

Calzedonia, Ecco, Terranova a další značky konečně na jihu Čech - otevírá se NOVÉ IGY

Obyvatelé Jihočeského kraje a zejména Českých Budějovic se konečně dočkají. 3. listopadu otevře svou nově přistavenou část největší jihočeské obchodní centrum IGY. 

Zapište si datum
3. 11. 2017 od 11:00

Otevírá se nové IGY. Největší obchodní centrum s módou, službami i zábavou otevře slavnostně svou druhou část v pátek v 11:00. Na všechny návštěvníky čeká zábavný a hlavně nabitý program od bubenické show Wildsticks, tanečního vystoupení MOVE21 a módní show, až po autogramiádu Leoše Mareše! Ale co si budeme povídat, je tu něco ještě lepšího - konečně se všichni mohou podívat dovnitř, projít se po moderních chodbách a nakouknout do obchodů, které doteď v Budějovicích k mání nebyly. Tak už to máte v diáři? 

Proč dorazit na otevíračku?

Dárky pro prvních 500 návštěvníků, ambasadorky centra Jitka Nováčková a Nikol Švantnerová, vystoupení Leoše Mareše, skupiny Slza, výhodné akce a dárky v obchodech, soutěže o poukazy na nákupy a módní přehlídky s modelkami MISS FACE Kristýnou Langovou, Danielou Zálešákovou, Veronikou Volkeovou, Sarah Vu a ředitelkou soutěže krásy Miss Face Czech Republic Taťánou Makarenko v pátek i v sobotu.

Proč zajet do IGY i po slavnostním otevření?

Především pro velkou spoustu módních i kosmetických značek a skvělých míst k posezení s přáteli nad dobrou kávou a dortíkem. IGY do centra Českých Budějovic přivedlo světové velikány, jako je COSTA Coffee či Mc Café. Do Vánoc otevře také House Running Sushi a dětský koutek. Novinkou bude velké kino Cinestar. A to nejdůležitější? Jdeme na to. V IGY otevřou své prodejny značky jako Calzedonia, EXE Jeans, S.Oliver, Terranova, Ecco a brzy i Desigual nebo svou výdejnu radosti Zoot. Nově v IGY najdete i A3 sport, Douglas a Albi. 

Všechno?

Kdepak... Něco jsme si nechali pro sebe, abyste dorazili a mohli to zjistit sami. A něco si pro sebe nechalo IGY, aby vás mělo před Vánoci čím překvapit. 

 

Takže... v pátek 3. listopadu od 11:00 anebo také v sobotu 4. listopadu opět od 11:00 (v 16:00 koncert skupiny Slza).

 

Móda.cz bude u toho, a vy?

igycentrum.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram