Calzedonia představuje letní plavkovou kolekci v několika tématech

Calzedonia představuje letní plavkovou kolekci v několika tématech

Calzedonia se i v roce 2015 prezentuje obrovskou škálou plavek v rozdílných střizích, ve spoustě barev i s rozdílným zpracováním. Plavková sezóna může začít!

O některých podkolekcích italské společnosti Calzedonia jsme vás informovali již dříve. Dnes vám přinášíme ochutnávku i z těch zbylých. Podkolekce nesou poutavé názvy jako Dream Feel Love, Carried By Waves nebo Golden Sunset. Už jen ty názvy dokáží upoutat pozornost natolik, že si kolekce musíte přinejmenším prohlédnout. Jejich názvy je totiž vůbec nepřeceňují - naopak výstižně popisují nádherné fotografie od průzračného moře... 

Calzedonia ve svých kolekcích nabízí plavky všech druhů: push-up vršky pro ženy, které chtějí mít plný dekolt i na pláži, nápadité jednodílné plavky, pohodlné kalhotky i populární bandeau provedení. Z kolekce si vybere mladá slečna, která chce být hvězdou pláže, dospělá žena, jež upřednostňuje padnoucí střih a nestárnoucí klasiku i dámy, které se cítí nejlépe v plavkách jednodílných. Calzedonia do své letní kolekce navíc zařadila i plážovou módu!

Zdroj: calzedonia.it

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram