Čas celého světa zachycen hodinkami Louis Vuitton

Čas celého světa zachycen hodinkami Louis Vuitton

Světový čas zachycují nové hodinky Louis Vuitton, které se tak stanou pro řadu z nás nejen krásnou a originální ozdobou zápěstí, ale i cenným přítelem na dlouhých cestách.  

Luxusní francouzský módní dům Louis Vuitton s průkopnickým duchem hledá dokonalost téměř 160 let a nyní pokročil zase o kousek blíž svému cíly, když představil nový typ hodinek, který dokáže určit čas všech 24 časových pásem.

Hodinky Escale Worldtime dokonale ladí s Louis Vuitton tradicí cestování a právě kufry Louis Vuitton, nebo spíše jejich rohovými díly se nechali designéři při návrhu těchto elegantních hodinek inspirovat. Jsou vyrobeny z 18karátového bílého zlata s ručně šitým páskem z aligátoří kůže lemované černou telecí kůží. Jsou vybaveny exkluzivním zařízením, které dokáže ukazovat čas všude, bez toho abyste je museli přeřizovat. A to vše v elegantním staromódním stylu.

Tento sofistikovaný kousek je splněným snem snad každého skutečného cestovatele či obchodníka. Unikátní hodinky Excale Worldtime však nejsou součástí žádné kolekce hodinek Louis Vuitton F/W 2014 a seženete je jen ve vybraných obchodech.

Zdroj: worldtempus.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram